В Житомирській області управління екології ОДА запрошує бажаючих стати екологічними волонтерами

В Житомирській області управління екології ОДА запрошує бажаючих стати екологічними волонтерами

09.04.16 18:34 0 569
Традиційно навесні перед Великоднем розпочинаються роботи з прибирання міста, його озеленення, екологізації.

Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації теж долучається до таких заходів. Про це повідомив начальник управління Вадим Войцешук.

З 28 березня по 15 травня цього року в області проходить місячник з благоустрою під символічною назвою «За чисте довкілля». Заплановано ряд заходів, які спрямовані на приведення в належний стан територій населених пунктів, акції з посадки зелених насаджень та інше.

«Всі ми прагнемо змін на краще, а щоб вони відбулись – потрібно бути екологічно свідомими і навчати цьому наше підростаюче покоління. Саме з цією метою управління екології закликає всіх охочих людей стати екологічними волонтерами, взяти участь у запланованих заходах, бути активними. Наша мета – об'єднати зусилля і можливості органів влади та громадськості для покращення стану довкілля в нашій області», – зазначає Вадим Войцешук.

Завдяки консультаціям з громадськістю представники екології можуть виявляти проблемні питання, які потребують допомоги.

Вадим Войцешук розповів також, що 23 квітня відбудеться Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою разом!». Започаткована вона організацією Let's do it, Ukraine! Розпочнеться загальне прибирання о 10.00 год. на різних локаціях по місту. Основною із них буде Замкова Гора.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ