На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

09.04.16 13:07 0 766
З метою запобігання випадків пожеж і загибелі людей на них та перевірки протипожежного стану житлових будинків і господарських споруд, протягом 7-8 квітня хмельницькі рятувальники провели профілактичне відпрацювання у селах Олешин, Велика Калинівка, Іванківці та Черепова Олешинської сільської ради, Хмельницького району.

Під час відпрацювання було проведено широку профілактичну та роз’яснювальну роботу серед мешканців сіл із питань пожежної безпеки, при цьому особлива увага приділялась питанню безпечної експлуатації електроприладів, газового обладнання, систем опалення та порядку дій під час виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж. Власникам помешкань пояснили, що саме несправність електрогосподарства, опалювальних приладів та печей стає причиною пожеж, у яких знищується роками нажите майно, а самі люди наражаються на смертельну небезпеку.

Рятувальники також нагадали мешканцям сіл правила поводження під час виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, пояснили шкоду від спалювання опалого листя, сухої трави та чагарників, а також підкреслили, до якої біди можуть призвести залишені малолітні діти у своїх домівках без нагляду дорослих. Разом із тим, під час спілкування людям було роздано відповідні пам’ятки застережливого характеру.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ