В Івано-Франківській області рятувальники застерігають громадян бути обережними під час відпочинку на природі

В Івано-Франківській області рятувальники застерігають громадян бути обережними під час відпочинку на природі

09.04.16 12:23 0 603
Теплі сонячні дні, котрі прийшли на зміну дощовим, безмірно тішать прикарпатців. Можна і на присадибній ділянці поратися, і чудово відпочити на свіжому повітрі. На жаль, усі ці речі, коли нехтувати правилами пожежної безпеки, можуть призвести до масштабних пожеж.

Рятувальники області ретельно проводять масово-роз’яснювальну роботу серед мешканців краю, щоб запобігти вогневим випадкам. Напередодні вихідних працівники пожежно-рятувальної служби здійснили спеціальні просвітницькі рейди рекреаційними місцями Прикарпаття для того, щоб попередити виникнення лісових пожеж та перевірити готовність до ліквідації вогневих випадків на те­ри­торіях природних парків та заповідників. Тут відпочиває багато людей.

На території Івано-Франківщини знаходиться чимало спеціально обладнаних рекреаційних місць, де може одночасно відпочивати багато осіб. Впадає в око те, що і дорослі, й зовсім юні відпочивальники розуміють: саме завдяки свідомому ставленню до довкілля ми збережемо природу для майбутніх поколінь. Спілкування із рятувальниками допомагає людям ще більше усвідомити власну відповідальність за збереження нашого довкілля.

Усі старання рятувальників спрямовані на запобігання пожежам у природних екосистемах – це визнають навіть відпочивальники.

Такі рейди здійснюватимуться рятувальниками й надалі, адже кожен повинен внести свою, бодай невеличку, лепту, щоб зберегти наш казковий куточок України від нищівної вогняної стихії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ