У Львівській області виявлено 6 металевих ємностей без маркування з невідомою хімічною речовиною

У Львівській області виявлено 6 металевих ємностей без маркування з невідомою хімічною речовиною

09.04.16 14:24 0 683
7 квітня о 11:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення що в м. Кам’янка – Бузька по вул. Я. Мудрого, 1 в одному з приміщень недіючої військової частини виявлено 6 металевих ємностей без маркування з невідомою речовиною, яка дає неприємний різкий запах. Загалом у приміщенні знаходилися 6 металевих бочок, з яких 2 ємності по 275 літрів, дві – по 200 літрів у кожній, 2 – по 50 літрів.

Деякі з ємностей були розкриті, в них було налито густу речовину темно-коричневого кольору, в інших бочках перебувала кристалічна речовина білого кольору.

Рятувальники огородили небезпечне місце. Відділенням радіаційно-хімічного та біологічного захисту ЗТС проведено роботи із герметизації відкритих бочок за допомогою поліетиленової плівки та переміщення однієї пошкодженої ємності у нову бочку.

Всі ємності з речовиною переміщено з центральної частини території до захищеного ангару, на місці події запах речовини відсутній. До місця зберігання речовини унеможливлено доступ сторонніх осіб. Ситуація контрольована.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинь: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ