Перелік адрес житлових будинків м. Чернігова,де у 2016 році будуть ремонтувати ліфти

Перелік адрес житлових будинків м. Чернігова,де у 2016 році будуть ремонтувати ліфти

09.04.16 10:20 0 586
Депутати міської ради під час пленарного засідання шостої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання, яке відбулось 31 березня, затвердили низку програм. Серед них – Програма капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016 – 2020 роки.

Як зазначено у документі, забезпечення безперебійної роботи ліфтового господарства є надзвичайно важливою соціальною проблемою, оскільки зупинення роботи ліфтів спричиняє соціальну напругу серед громадян, які користуються ліфтами. Непрацюючі ліфти значно ускладнюють повсякденне життя людей з обмеженими фізичними можливостями, жінок з дітьми та людей похилого віку.

На сьогоднішній день ліфтовий парк має високий рівень фізичного і морального зносу конструкцій та електрообладнання. У житловому фонді міста налічується 1 217 ліфтів, установлених у будинках різних форм власності. Капітального ремонту потребують 717 ліфтів, які перебувають на балансі комунальних підприємств Чернігівської міської ради: «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК–10», «ЖЕК–13».

Дозвіл на проведення робіт з монтажу, ремонту та технічного обслуговування ліфтів отримали декілька підприємств: спеціалізоване ліфтове управління №5 приватного акціонерного товариства «ОТІС», приватне комерційно-виробниче підприємство «Полісся-ліфтсервіс» та приватне комерційно-виробниче підприємство «Ливадия» та ін.

Ремонт ліфтів у житлових будинках, які перебувають на балансі комунальних підприємств міської ради, відбуватиметься за рахунок міського бюджетуна суму 70 994,9 тис. грн, а термін реалізації Програми- 5 років, починаючи з 2016 до 2020 року включно.

У 2016 році Програмою передбачено капітальний ремонт ліфтів з терміном експлуатації понад 25 років у житлових будинках на суму 10 994,9 тис. грн.

Координацію та контроль за виконанням Програми здійснює постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження, а також управління житлово-комунального господарства міської ради.

Перелік адрес житлових будинків, які включені у 2016 році до Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016 – 2020 роки

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку теніс – гра ...
Наступна новина: На Вінничині юні митці ...

КОМЕНТАРІ