В Чернігівській області впродовж вогнеборці ліквідували 3 пожежі,причинами яких послужила необережність громадян у поводженні з вогнем

В Чернігівській області впродовж вогнеборці ліквідували 3 пожежі,причинами яких послужила необережність громадян у поводженні з вогнем

09.04.16 12:08 0 576
На Чернігівщині впродовж минулої доби підрозділами Управління ДСНС в області ліквідовано 2 пожежі в житловому секторі та 1 загоряння в природних екологічних системах.

07 квітня о 12:59 до Служби порятунку "101" у Сосницькому районі надійшло повідомлення про пожежу безгосподарчої будівлі. На місце події прибуло відділення 10-го державного пожежно-рятувального підрозділу у складі 4 чоловік особового складу та однієї одиниці спеціальної техніки. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 13:10 локалізували, а о 13:55 остаточно ліквідували.

Того ж дня рятувальники пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення у м.Чернігів о 17:45 ліквідували загоряння господарчої будівлі, що по провулку У.Громової. А вогнеборці Корюківського району ліквідували загоряння 0,5 га сухої трави на відкритій території.

Причиною зазначених пожеж послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС України закликають мешканців та гостей Чернігівщини бути уважними й обережними. Пам’ятайте, кинутий непогашений сірник або недопалок у лісових масивах, біля торфовищ, на відкритих територіях можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ