У Рівненській області внаслідок пожежі вогонь знищив дві іномарки та пошкодив балкони трьохповерхового житлового будинку

У Рівненській області внаслідок пожежі вогонь знищив дві іномарки та пошкодив балкони трьохповерхового житлового будинку

09.04.16 10:03 0 586
08 квітня о 01:53 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшла інформація, що в місті Рівне на вулиці Жукова поруч з будинком № 21-б горять автомобілі. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини в загальній кількості 8 чол. на двох одиницях техніки, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На момент прибуття рятувальних підрозділів два легкових автомобіля «МЕRSEDES» були повністю охоплені вогнем. Також полум’я від автівок вже поширилося на балкони 1-го, 2-го та частково 3-го поверхів розташованого поруч трьохповерхового житлового будинку. Існувала реальна загроза розповсюдження пожежі на житлові квартири та покрівлю будинку.

Оперативно розгорнувши сила та засоби, вогнеборці подали на гасіння полум’я два водяні стволи. Одночасно з гасінням рятувальники в складі ланки газодимозахисників організували безпечну евакуацію мешканців житлового будинку із задимленого середовища. О 02:26 пожежу локалізували, а о 02:50 – ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено легкові автомобілі «МЕRSEDES ML» та «МЕRSEDES Е», а також пошкоджено зовнішнє оздоблення фасаду будинку та балкони на 1-3 поверхах з речами домашнього вжитку. Ніхто з людей не постраждав. Рятувальникам вдалося не допустити поширення пожежі на житлові помешкання громадян. Наразі всі обставини даної пожежі встановлюють правоохоронці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ