Прокуратура Рівненської області виконує вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Прокуратура Рівненської області виконує вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації»

09.04.16 08:05 0 599
До органів прокуратури Рівненської області упродовж І кварталу 2016 року надійшло 40 запитів у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з яких органами прокуратури розглянуто 35.

Надано інформацію на 22 інформаційні запити; 11 запитувачам роз'яснено норми Закону України «Про доступ до публічної інформації», відмовлено у наданні інформації на 2 запити; 5 запитів скеровано за належністю для організації розгляду належним розпорядникам інформації.

Найбільшу кількість запитів (27) розглянуто апаратом прокуратури області. Рівненською місцевою прокуратурою розглянуто 5 запитів, по 1-Здолбунівською, Дубенською та Сарненською місцевими прокуратурами.

Найчастіше запитувалась інформація з кадрових питань (12 запитів), зокрема, запитувачі цікавились деклараціями та автобіографічними даними керівництва прокуратури області та новопризначених керівників місцевих прокуратур, з питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (10 запитів).

Підрозділ організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів

прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ