м. Тернопіль: ризикуючи власним життям юнак стрибнув у холодну воду та врятував людину

м. Тернопіль: ризикуючи власним життям юнак стрибнув у холодну воду та врятував людину

09.04.16 09:54 0 686
4 квітня прогулюючись набережною Тернопільського ставу двоє дев’ятнадцятирічних жителів села Таурів Козівського району стали свідком надзвичайної події: у воді біля берега топилась людина. Один з юнаків, Володимир Скиба, довго не роздумуючи кинувся у холодну воду на порятунок потопаючому.

Як пригадує сам Володимир, все сталося миттєво. «Ми з другом побачили, що біля причалу катера хтось плаває. Спочатку ми подумали, що чоловік просто купається та коли підійшли ближче то зрозуміли – він захлинається. Його голова раз-по-раз виринала та знову зникала під поверхнею води. На роздуми не залишалося часу. І хоч було трішки лячно, я швидко зняв верхній одяг і стрибнув... Коли дістався до потерпілого той вже втратив свідомість та повністю зник під водою, тож довелось пірнати та діставати його мало не з самого дна».

Володимир підійняв чоловіка на поверхню, а на берег того вже витягли друг юнака, Максим Митько та ще один випадковий перехожий, який теж став свідком події. Невдовзі на березі опинився і сам рятівник. Люди викликали «швидку» та до приїзду лікарів надали чоловіку домедичну допомогу. Врятований опритомнів та подякував за порятунок. Невдовзі прибула карета швидкої та відвезла його в лікарню.

Вже згодом, аналізуючи пережите Володимир Скиба розуміє, що й сам неабияк ризикував життям та впевнений, що діяв правильно і щасливий з того, що врятував людське життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині вперше ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ