На Тернопіллі рятувальники розповіли малюкам про правила пожежної безпеки

На Тернопіллі рятувальники розповіли малюкам про правила пожежної безпеки

09.04.16 08:52 0 579
З метою навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, співробітники Монастириського районного сектору Управління ДСНС України у Тернопільській області постійно проводять інформаційно - пізнавальні заходи у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах краю.

6 квітня працівники Служби порятунку «101» провели відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності для учнів молодших класів Монастириської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів.

Рятувальники розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів із сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами й речовинами. Працівники ДСНС пояснили учням, як діяти та куди звертатися у випадку виявлення пожежі, як в начальних закладах та і у власних будинках, навчили правилам застосування вогнегасників. Крім того, рятувальники розповіли про вибухонебезпечні предмети, про небезпеку яку вони несуть та дії при виявлені таких предметів.

З врахуванням настання літніх канікулів працівники Служби порятунки розповіли про безпеку на водних об’єктах, а саме про основні правила поводження на воді.

Також наголошено учням на уважності під час збирання грибів та ягід, оскільки серед них є ряд отруйних та небезпечних для життя. Учні активно відповідали на запитання й відгадували загадки з питань пожежної безпеки. Також малюки підготували та виступили з рядом віршів по даній тематиці.

Наостанок зустрічі учні та вчителі щиро подякували працівникам Служби порятунку за цікаву і корисну інформацію та пообіцяли, що обов’язково дотримуватимуться правил безпечної поведінки і виконуватимуть настанови рятувальників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ