Тернопільська область: ліквідовано 2 пожежі сухої трави

Тернопільська область: ліквідовано 2 пожежі сухої трави

09.04.16 13:48 0 568
6 квітня о 13:54 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу сухої трави у селі Жабиня Зборівського району. Вогнем знищено суху траву на площі 0,09га. До ліквідації загорання був залучений черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, у складі 5-ох чоловік особового складу. Завдяки організованим діям вогнеборців уже о 14:43 пожежу було локалізовано, а о 17:08 – ліквідовано. Було недопущено перекидання вогню на лісопосадку, площею 5 га.

6 квітня о 23:46 виникла пожежа сухої трави на відкритій території поблизу села Налужжя Теребовлянського району. Вогонь знищив суху траву та частково кущі на площі 0,05га. Загорання ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Причина виникнення події та матеріальні збитки встановлюються.

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до мешканців з проханням дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і, в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах.

В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі - це дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву! Необхідно дотримуватись заходів безпеки і при палінні цигарок - не кидайте недопалки на землю. Нерідко загоряння відбуваються і з цієї причини. Пам'ятайте, що відповідно до вимог пожежної безпеки спалювання сміття та сухої трави на території і поблизу населених пунктів, а також стерні на полях заборонено.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Переможці фестивалю ...

КОМЕНТАРІ