Переваги вибору уггі

Переваги вибору уггі

09.04.16 23:08 0 787

Уггі - це чоботи, які виготовлені з овчини. Їх створюють як для чоловікі, так і для жінок. Вони зазвичай мають замшеву зовнішню частину і внутрішню сторону, яка виготовлена з натуральної овечої вовни.

Переваги уггі

  • Комфортна носка. Головною перевагою цього виду взуття є зручність. Уггі м'які, легкі і мають плоску підошву. Гнучка вовняна устілка забезпечує ефект ортопедичного супінатора, тому вони зовсім не натирають ноги. Підошва взуття виготовляється з каучуку або спеціального синтетичного матеріалу, який є стійким до стирання і продавлювання.
  • Універсальність. Овчина обробляється особливим способом, що дозволяє створювати ефект терморегуляції всередині чобіт. Уггі охолоджують ноги при температурі до +24 С і зігрівають при морозі до -34 С. Максимальний терморегулювальний ефект проявляється при носінні їх на босу ногу. До речі, більше інформації про уггі ви також можете дізнатися на сайті: http://allshoes.com.ua.
  • Натуральність. Справжні уггі виготовляються за спеціальною технологією двосторонньої обробки шкіри double face, тобто з шару шкіри зовні і овечої вовни зсередини без будь-яких синтетичних вставок і добавок.
  • Різноманітний дизайн. Сучасні уггі виробляються в будь-яких кольорах і можуть бути декоровані стразами і вишивкою, шнурівкою і бантами, хутряними швами і обробкою, тисненнями і логотипами. Класичною довжиною Ugg Boots є classic short (трохи вище щиколотки) і classic tall (до середини ікри), але в даний час випускаються уггі до коліна і вище.
  • Легкий догляд. Гумову підошву чобіт достатньо протерти вологою, а потім сухою ганчіркою. Для носіння в сиру погоду їх рекомендується обробляти спеціальним просоченням для захисту від вологи.

Історія створення уггі

Спочатку уггі почали шити в Австралії з вовни мериносових овець для фермерів. Приблизно з 60-х років ХХ століття їх стали носити серфери під час перерв у тренуваннях, а також після них. Призначення цього взуття було чисто практичним, і воно шилося досить неакуратно, через що і отримало свою назву.
У роки Першої та Другої світових воєн чобітки з овчини використовували льотчики. Уггі добре зігрівали ноги на великій висоті в негерметичній кабіні літака. Льотчики називали уггі «fug boots», що ймовірно розшифровується як flying ugg boots. Але вважається, що за межі Австралії уггі вивезли саме серфери.

З 1995 року, коли американська компанія Deckers Outdoor Corporation стала продавати уггі під брендом UGG Australia, почалося масове поширення цих чобітків в США. З початку 2000 років Ugg Boots стали популярні серед голлівудських зірок. Знаменита американська телеведуча Опра Уїнфрі вийшла в світло-бежевих уггах в прямий ефір свого ток-шоу, після чого придбала 350 пар чобітків для всіх членів своєї команди. Слідом за Голлівудом уггі стали популярні по всьому світу.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Житомирщина: керівник ...
Наступна новина: «Вільний простір» - ...

КОМЕНТАРІ