Команда юних пожежних ЗОШ №17 м. Бердичева перемогла у зональному етапі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Команда юних пожежних ЗОШ №17 м. Бердичева перемогла у зональному етапі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

10.04.16 10:30 0 602
8 квітня в Бердичеві у будинку дитячої творчості ім. Розумкова відбувся другий зональний етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. У змаганнях взяли участь 8 команд – юних помічників Державної служби з надзвичайних ситуацій та Добровільного пожежного товариства.

Цього разу за право потрапити на обласний етап Фестивалю змагалися команди з південної частини області – із Любарського, Попільнянського, Бердичівського, Чуднівського, Ружинського, Андрушівського районів, Червоненської об’єднаної територіальної громади та м.Бердичів.

Упродовж року команди ДЮП вивчали історію розвитку пожежної справи, засоби і способи порятунку людей та отримували поглиблені знання й практичні навички щодо дій у різних життєвих ситуаціях.

А результат своєї пропагандистської роботи продемонстрували членам журі у формі домашнього завдання на тему «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй». Талановиті та творчі ДЮПівці через театральні постановки, пісні, літературні інсценівки піднімали актуальні питання протипожежної безпеки, пропагували здоровий спосіб життя, розповіли як необхідно діяти у різних життєвих та надзвичайних ситуаціях, аби допомогти собі та ближньому.

Всі учасники мали прекрасні вокальні дані та хореографічну підготовку. А якщо врахувати ще й гумор, то з цього виходила запальна й іскрометна суміш десятихвилинного виступу, на який так само бурхливо й емоційно реагували присутні в залі глядачі. Захід відвідала значна кількість людей, серед яких були батьки, вихователі, педагоги та громадяни міста.

Члени журі відзначили нові погляди дітей на виклики сьогодення. Зокрема, юні рятувальники не оминули увагою тему правильного поводження із вибухонебезпечними предметами та підозрілими знахідками.

Незважаючи на палке бажання кожної команди стати переможцем Фестивалю ДЮП, у залі весь час панувала дружня, весела та святкова атмосфера.

За рішенням суддів І місце посіла команда «Малиновий дем» загальноосвітньої школи №17 із міста Бердичів, які до речі, у 2014 році вже були переможцями зонального етапу та фаворитами суддівської колегії на обласному етапі. Друге місце зайняли учасники команди «Драйв» Попільнянської гімназії та третє місце посіла команда «Юні рятівники» Стрижівської загальноосвітньої школи Любарського району. Всі присутні та учасники дитячого свята безпеки отримали позитивні емоції, а команди-переможці солодкі призи та грамоти від організаторів фестивалю.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Все Закарпаття знову ...
Наступна новина: Преимущества покупок в ...

КОМЕНТАРІ