В Чернівецькій області рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

В Чернівецькій області рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

10.04.16 10:02 0 582
Щороку із настанням теплої та сухої погоди пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області виїжджають на ліквідацію загорань сухої трави. Як свідчить аналіз виникнення таких пожеж, найчастіше їх спричиняє необережне поводження з вогнем самими людьми. Саме тому, з метою нагадування краянам про важливість дотримання правил безпеки та запобігання виникненню пожеж в екосистемах рятувальники проводять виїзні рейди по населених пунктах Чернівецької області.

Так, 8 квітня таку інформаційно-роз’яснювальну роботу з людьми провели фахівці Сокирянського районного відділу Управління ДСНС. Вони поспілкувалися з мешканцями міста Сокиряни та сіл Романківці, Білоусівка та Михалкове Сокирянського району. В ході рейду рятувальники розповіли громадянам про всю небезпеку, яку несе в собі спалювання сухої трави та нагадали як запобігти цьому. Фахівці Управління ДСНС зазначили, що ліквідація загорань сухої трави потребує великих труднощів, значних матеріальних засобів і людських ресурсів. Щоб краяни краще запам’ятали слова рятувальників, їм вручили пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися в побуті щоденно.

Такі рейди працівники Управління ДСНС проводять по всій Чернівецькій області. Здійснення подібних заходів є надзвичайно важливим, адже це дозволить запобігти виникненню пожеж, пов’язаних із спалюванням сухої трави.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вільний простір» - ...
Наступна новина: Все Закарпаття знову ...

КОМЕНТАРІ