На Хмельниччині рятувальники провели рейд з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах

На Хмельниччині рятувальники провели рейд з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах

11.04.16 15:11 0 736
Кожного року з настанням весни, за традицією, громадяни виїжджають на пікніки до лісу та до лісопаркових зон. Проте через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях.

Аби запобігти біді та привернути увагу громадськості до проблем в екосистемах 9 квітня спеціалісти Віньковецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області провели роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих у найпопулярніших місцях відпочинку.

Надзвичайники розповіли мешканцям, як і де безпечно розводити багаття. А також нагадали, що порушення вимог пожежної безпеки в лісах тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків.

Також фахівці служби цивільного захисту роз’яснювали громадянам елементарні правила поведінки під час відпочинку поблизу водних об’єктів. Адже температура води в річках ще не досить прогріта для купання, що становить велику небезпеку для бажаючих скупатися. Усім відпочиваючим були вручені листівки з експрес-інформацією.

Уже вкотре рятувальники звертаються до мешканців району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки під час відпочинку на відкритих територіях. Адже кинутий в суху траву недопалок може призвести до масштабної пожежі, а інколи навіть з трагічними наслідками.

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ