У Чернівцях  розпочав роботу найбільший фітнес-клуб американського формату

У Чернівцях розпочав роботу найбільший фітнес-клуб американського формату

12.04.16 15:35 0 870
Тисячі чернівчан прийшли на відкриття фітнес-клубу американського формату Sport Life 9 квітня. У клубі – три басейни, величезний тренажерний зал, фітнес-студії та банний лаунж. Тут також працюватиме перша унікальна дитяча фітнес-академія. Аквазона зона клубу включає в себе спортивний басейн (25 м, 6 доріжок), дитячий басейн та басейн для грудничкового плавання.

У клубі працюють тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр. Є універсальні студії для групових програм, студія сайклу, PREMIUM студія. Дитяча фітнес-академія пропонує розвиваючі та навчальні програми, танці, плавання, аквафітнес, дитячий фітнес. До послуг відвідувачів клубу банний комплекс з лазнею, римською парною, фінською сауною, салон краси, масажні кабінети, солярій, енерджі-бар, лаундж-бар.

У відкритті нового спортивно-оздоровчого закладу взяли участь міський голова Олексій Каспрук, керуючий Чернівецького підрозділу компанії «Град-Інвест» Володимир Руснак, керуючий партнер групи компаній «Sport Life» Максим Зарецький.

«Нам приємно, що лідер фітнес-індустрії України компанія «Sport Life» та інвестиційна компанія «Град-Інвест» реалізовують цей потужний проект у Чернівцях, – зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Це надзвичайно важлива інвестиція в розвиток спортивної інфраструктури міста, скористатися якою щороку зможуть десятки тисяч чернівчан. Сподіваюся, що поява цього об'єкту дасть суттєвий поштовх пожвавленню спортивного життя у місті, підвищенню його спортивного потенціалу і ми зможемо разом втілити в життя багато соціальних програм із пропагування цінностей здорового способу життя, активного відпочинку, особливо залучення до занять спортом дітей та молоді. Зокрема, сподіваюся, що наявність просторої аквазони у нашому місті дозволить виховати не одного чернівецького чемпіона з плавання».

«Град-Інвест» – інвестиційно-девелоперська компанія, що давно працює в Чернівцях. Зокрема, наша компанія є оператором торгівельного центру “Майдан”, який користується попитом у чернівчан. Ми інвестуємо в ті об'єкти, які потрібні місту, розвивають його інфраструктуру та потенціал. Перевага нового спортивно-оздоровчого об'єкту – наявність наразі єдиного в місті сучасного басейну, що відповідає міжнародним нормам. Інвестиції в даний проект склали майже 50 млн. грн. Тому для «Град-Інвесту» було важливо залучити до цього проекту надійного партнера. Ми обрали компанію американського зразка «Sport Life», яка добре зарекомендувала себе на фітнес-ринку і успішно оперує 45 клубами в Україні. Вдячні за співпрацю адміністрації міста – зусилля трьох сторін зробили можливим реалізацію цього знакового об'єкту. «Град-Інвест» має намір і надалі інвестувати у важливі інфраструктурні об'єкти в Чернівцях. Наразі досліджуємо потенціал міста та потреби його городян. Зовсім скоро презентуємо громаді міста концепцію нового мультифункціонального об'єкту. Сподіваємось, що знайдемо підтримку своїх намірів щодо подальших інвестицій в інфраструктуру Чернівців», – заявив Володимир Руснак.

«Такі проекти для «Sport Life» стали вже доброю традицією, адже вони допомагають українським містам рости і розвиватися, а українцям ставати ще більш спортивними і здоровими, – зазначив керуючий партнер групи компаній «Sport Life» Максим Зарецький. – Водночас клуб у Чернівцях є унікальним і вже визнаний спортивною громадськістю кращим фітнес-клубом Західної України. Для нас велика відповідальність – нести таке горде звання. Радує, що наш 10-річний досвід успішного оперування, як столичними так і регіональними фітнес-клубами, дозволяє тримати високу планку сервісу і якості послуг. Велика честь відкривати клуб у архітектурній перлині України – славному місті Чернівці, яке відоме визначними пам'ятками культури, своєю особливою духовною аурою. А тепер чернівчани матимуть й змогу розвивати свій фізкультурно-спортивний потенціал в новому клубі «Sport Life», де для цього є всі умови. Чернівчани і гості міста отримали можливість плавати в будь-якому з наших ста ультрасучасних басейнів в різних регіонах України , відвідувати понад 350 видів унікальних групових програм, брати індивідуальні консультації у висококваліфікованих фітнес-тренерів «Sport Life», більшість з яких мають досвід роботи або практики в клубах США та країн Європи. Відкриття цього клубу – справді грандіозна подія, як для міста, так і для групи компаній «Sport Life».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільська область: 08 ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ