На Вінничині двомісячник благоустрою триває в Жмеринському районі (+фото)

На Вінничині двомісячник благоустрою триває в Жмеринському районі (+фото)

12.04.16 15:21 0 741
В територіальних громадах проводять озеленення та прибирання прибудинкових територій, доріг, парків, скверів, цвинтарів, упорядковують пам'ятники, інші об'єкти.

Проведення акції перебуває на постійному контролі в райдержадміністрації.

Заступник голови райдержадміністрації Юрій Колесник спільно з начальником філії «Жмеринський Райавтодор» ДП «Вінницький Облавтодор» ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» Олександром Навроцьким систематично інспектують дороги Жмеринщини, проводять моніторинг стану проходження благоустрою.

Чимало зусиль для приведення в належний стан доріг загального користування докладають працівники районної дорожньої служби. На обслуговуванні у підприємства перебувають: 379,3 км доріг, 17 тис. погонних метрів металевих та тросових огороджень, 41 міст, 259 залізо - бетонних труб протяжністю 1134 погонних метри, а також автозупинки.

На сьогоднішній день на роботах задіяні 25 працівників Райавтодору, які займаються очищенням, побілкою, ремонтом згаданих вище об'єктів.

Крім того від сміття прибирають придорожні смуги. Близько 8 км на день проходять працівники райавтодору, до яких приєднуються безробітні, які перебувають на обліку в Жмеринському міськрайонному центрі зайнятості. На даний час зайнято 20 тимчасово безробітних жителів району.

Перевезення працівників, вивезення сміття забезпечує дорожнє підприємство. Оплата праці наданих центром зайнятості працівників здійснюється з районного бюджету та з Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Залучення безробітних громадян до громадських робіт має соціально-економічну та екологічну користь для громади Жмеринщини, надає можливість тимчасового працевлаштування та покращення їхнього фінансового стану, робить наш спільний дім чистішим.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині для дітей ...
Наступна новина: У Житомирі відзначать ...

КОМЕНТАРІ