На Вінничині розвиток інфраструктури територіальних громад - покращення надання комунальних послуг їх жителям

На Вінничині розвиток інфраструктури територіальних громад - покращення надання комунальних послуг їх жителям

12.04.16 09:11 0 536
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації за лютий - березень поточного року у сфері житлово-комунального господарства за фінансової допомоги держави завершено будівництво та введено в експлуатацію мережі водопостачання у м.Бершадь.

При залученні місцевих бюджетів та коштів населення збудовано вуличні водогони у м.Ладижині,с.Ільківка Вінницького району, проведено роботи з реконструкції та капітальному ремонту мереж водопостачання в с.ЯкушенціВінницького, с.Носівці Гайсинського, с.Почапинці Жмеринського, с.Заболотне і с.ГарячківкаКрижопільського, с.ГонорівкаПіщанського районів.

За рахунок коштів місцевих бюджетів відремонтовано дорожнє покриття окремих вулиць міст Вінниця іЛиповець, смт.Тиврівта с.Широка Гребля Козятинського району. Проведено роботи з освітлення окремих вулиць сіл Лисянка і Красне Вінницького району, смт.Сутиски та м.Липовець.

Крім того, у виробничій сфері проведення реконструкції частини приміщень СП «Сперко України» за рахунок власних коштів підприємства сприяло створенню 31 додаткового робочого місця.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 11 квітня — ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ