Тиргенята Луцького зоопарку відсвяткували перший день народження

Тиргенята Луцького зоопарку відсвяткували перший день народження

12.04.16 14:29 0 584
Недільного дня 10 квітня до Луцького зоопарку сходилися і дорослі, і дітвора. Як наголосила директорка підприємства Людмила Денисенко, відзначення днів народження тварин – поширена практика у зоокуточках світу. Доволі часто такі свята зорганізовують у провідних зоопарках України. А Луцьк тільки започатковує цю гарну традицію. І першими іменниками тут стали тигренята, яким у квітні виповнився рік.

Щодо розваг, то активну участь у відпочинковій програмі взяли: креативна агенція "Art Project", івент-агенство "Кулька-Булька Луцьк Свято на замовлення", студія Фейс-арт Аквагрим "Радість". Тож дітям та дорослим запропонували і бульбашкове шоу, і конкурс малюнку на асфальті, і рухливі ігри, й інтелектуальні вікторини. А охочих мати обличчя «під тигра» взагалі зібралося стільки, що майстриня Олена Шандалюк працювала без відпочинку кілька годин поспіль.

Також ще спонсором дійства виступила компанія "Тигрес”. Тут іменникам приготували і смачний подарунок, і м'ячі для гри. Упаковувати презенти доросли допомагали дітлахи, які розмалювали коробки і написали на них вітання та побажання. Працівники зоопарку занесли ці дарунки у літній вольєр тигренят, де вже самі винуватиці свята на очах у своїх гостей намагалися дістатися до вмісту пакунків. Це, до речі, викликало у всіх найщиріші емоції!

Крім того, співробітниці “Тигреса” теж долучилися до розважальної програми. Переможцям конкурсів вручали призи із символікою корпорації.

КП “Луцький зоопарк” щиро вдячний усім за розуміння та підтримку. Старт такому дійству, як дні народження наших підопічних, був вдалим. Тому слідкуйте за подальшими анонсами. Разом ми зробимо наш зоокуточок найкомфортнішим місцем відпочинку на природі для усіх лучан та гостей міста.

КП “Луцький зоопарк”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині планують ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ