В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

12.04.16 12:04 0 693
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники міського голови Юрій Моклиця, Андрій Киця, Сергій Григоренко.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик поінформував учасників наради про поїздку в Адміністрацію Президента та Кабінет Міністрів України.

На нараді заслухали інформацію керівників департаменту фінансів обласної державної адміністрації та ГУ Державної фіскальної служби України у Волинській області щодо виконання бюджету області у першому кварталі 2016 року. Загалом тенденція позитивна, загальне виконання обласного бюджету становить 132%. При цьому розглянули діяльність Офісу великих платників податків, який нещодавно був створений у Луцьку.

Ще на нараді були розглянуті питання ремонту і відновлення автомобільних доріг області та стану підготовки комплексу весняно-польових робіт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три сім`ї загиблих ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ