Житомирська область: за добу ліквідовано два загорання сухої рослинності загальною площею понад 3 га

Житомирська область: за добу ліквідовано два загорання сухої рослинності загальною площею понад 3 га

12.04.16 19:28 0 650
10 квітня о 19:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави, на полі, поблизу с. Йосипівка Ружинського району. Рятувальникам зателефонували випадкові очевидці події.

До місця події було направлено чергове відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік на автоцистерні.

Вони встановили, що на узбіччі дороги горить суха рослинність на площі 100 кв м та вогонь поступово наближається до житлових будівель. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 20:23 та о 20:40 – ліквідовано. Загиблих та травмованих не виявлено.

Також займання сухостою сталося у с. Садки Романівського району на землях запасу Садківської сільської ради. На ліквідацію надзвичайної події виїхали бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік на автоцистерні.

Вони встановили, що вогнем охоплено близько 3 га сухого трав’яного покриву. Через вітряну погоду полум’я швидко рухалось у бік населеного пункту. О 22:55 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу та не допустити її розповсюдження. Ліквідація ж відбулася о 23:34.

Наразі причини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини інформує, що в найближчий час на території області утримуватиметься суха погода. У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян більш відповідально ставитись до випалювально-очисних робіт. У випадку виникнення надзвичайних подій терміново звертатися до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові розпочалась ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ