В Ужгороді відбувся англомовний табір “H.E.A.L. Today”

В Ужгороді відбувся англомовний табір “H.E.A.L. Today”

12.04.16 12:54 0 579
У суботу 9 квітня 2016 року добровольці Корпусу Миру США Ейерусалим Хайлі та Райан Найт за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації провели англомовний одноденний табір “H.E.A.L. Today”.

Під час табору учні старших класів Ужгорода мали можливість дізнатися багато нового і отримати практичні навички щодо особистісного розвитку. Програми занять дозволила приділити особливу увагу мистецтву спілкування, публічним виступам, а також, підвищенню загального рівня володіння англійської мови. Старшокласники дізналися багато цікавого про виховання сучасного лідера, мали змогу розвинути в собі необхідні якості для подальшого навчання, побудови кар'єри, співпраці в сучасному суспільстві. Молодь отримала чудову можливість поринути в атмосферу цікавої інформації, інтерактивних занять, змагань, ігор, дискусій, здобути досвід роботи в команді, а по закінченню всі школярі отримали Сертифікати про участь у відповідному проекті.

Враховуючи те, що 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні, удосконалення її з носіями мови лише сприятиме доступу краян до світових можливостей та забезпечення інтеграції України до європейського простору.

.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ревматоидный артрит: что ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ