Відбулося нагородження юних спортсменів з пожежно-прикладного спорту,котрі стали Чемпіонами України

Відбулося нагородження юних спортсменів з пожежно-прикладного спорту,котрі стали Чемпіонами України

12.04.16 15:48 0 585
11 квітня у приміщенні Івано-Франківської ОДА Голова облдержадміністрації Олег Гончарук та начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький вітали із перемогою у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях, котрий тривав з 29 березня по 2 квітня у Миколаєві, прикарпатську команду, яка здобула перше загальнокомандне місце та стала Чемпіоном України у категорії юнаки (юніори).

«Приємно, що наша команда довела: на Івано-Франківщині є багато молодих професійних людей, котрі мають сильний командний дух, готові рятувати людські здоров’я та життя, - зазначив Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук. – Показово, що наші юні спортсмени зайняли саме перше загальнокомандне місце, адже тут потрібна велика командна робота».

За досягнення високих спортивних результатів, виявлену волю до перемоги та зайняте І командне місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків та юніорів грамотами Івано-Франківської ОДА, кубками та грошовими преміями були нагороджені Владислав і Мар’ян Блонські, Сергій Данильченко, Даніїл Вєсєлов, Іван Косминка, Віталій Щерб’як.

Олег Гончарук побажав молодим Чемпіонам мирного неба, гарно вчитися та брати приклад зі своїх старших колег-рятувальників.

Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький подякував голові Івано-Франківської ОДА за всебічну підтримку в організації зборів та виїздів спортсменів з пожежно-прикладного спорту Прикарпаття. Він також підкреслив, що ця перемога не була несподіванкою, адже у цьому складі юніори уже не раз здобували перемоги на змаганнях різного рівня. Крім того, четверо членів команди виступатимуть у складі збірної України на Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, який проходитиме влітку у Кореї.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Тернопільська область: 09 ...

КОМЕНТАРІ