Що таке суші і як їх смакують

Що таке суші і як їх смакують

12.04.16 14:53 0 934

У суші неповторний смак і дуже ніжна текстура, їх не можна навіть порівнювати з будь-яким делікатесним рибним блюдом європейської кухні. Для класичних суші зазвичай використовується тільки свіжо зловлена ​​морська риба (з річкової риби суші не готують), яка не піддається термічній обробці: окунь, тунець, лосось, скумбрія. Також використовуються креветки, м'ясо вугра і краба, восьминіг, кальмари, морські гребінці.

Як готують суші?

Суші готують з відвареного рису і сирих морепродуктів, в готовому вигляді вони мають вигляд «бутерброда», що складається з рисових брусочків, на якому лежить тоненький шматочок сирої риби. Для міцності їх іноді обмотують смужками норі. Роли - це маленькі рулети з рису з найрізноманітнішими начинками, загорнуті в норі (сушені водорості). Роли вимагають мистецтва і навичок для їх виготовлення.

Що зазвичай подають до суші?

До суші подають маринований імбир, який допомагає відтінити їх смак і освіжити мову між різними видами суші. Маленький розмір суші обраний не випадково - їх не відкушують, а їдять цілком. Традиційно до суші подають васабі і соєвий соус в спеціальній індивідуальної тарілочці-соуснику. У соус потрібно вмочати не рис, а верхню частину суші. З напоїв зазвичай подають зелений чай, саке або японське сливове вино. Етикет дозволяє їсти суші і руками, і паличками.

Чим корисні суші?

Cуші містять безліч мікроелементів, омега-3 жирні кислоти і легкозасвоювані білки. У них мало калорій, вони дуже корисні і не сприяють збільшенню ваги. Суші зміцнюють судини, сприяють поліпшенню серцевої діяльності, збільшують розумову активність, допомагають впоратися з дратівливістю і депресією. Рис містить необхідну для хорошого травлення клітковину, а васабі має антисептичні властивості.

Де можна замовити суші в Києві?

На сайті: http://sushi33.ua/  представлені суші і роли, які приготовлені зі свіжих, добірних інгредієнтів і ви можете навіть не сумніватися в їх високій якості. Для страв використовується тільки свіжа і якісна риба, яка дозволить відчути справжній смак суші і не завдасть шкоди здоров'ю.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Львівщині для дітей ...

КОМЕНТАРІ