Країни Вишеградської четвірки підтримують європейський вибір України та обраний нею шлях реформ (+фото)

Країни Вишеградської четвірки підтримують європейський вибір України та обраний нею шлях реформ (+фото)

13.04.16 15:37 0 612
У цьому запевнив Державний секретар з політичної безпеки і міжнародного співробітництва Міністерства закордонних справ і торгівлі Угорщини Іштван Мікола під час брифінгу, присвяченому проведенню у Вінниці угорськими партнерами міжнародної конференції з питань розбудови малого та середнього бізнесу.

«Усі країни Вишеградської четвірки зацікавлені в новій, демократичній, успішній, гарно розвиненій Україні. Як доказ нашої підтримки, міністри закордонних справ Вишеградської четвірки найближчим часом знову відвідають Україну для того, щоб обговорити подальші кроки процесу її реформування», - зауважив Іштван Мікола. Він також наголосив, що успішна країна будується на розвитку малого та середнього бізнесу. Це основа, двигун поступу держави та один з елементів врегулювання тієї політичної нестабільності, яка є в Україні.

Молодший заступник Міністра закордонних справ Чеської Республіки Ярослав Лудва, у свою чергу, відзначив, що захід, який проходить в Вінниці, демонструє широку картину того шляху й тієї мети, яку переслідує Вишеградська четвірка. «Більше року тому ми вирішили проводити подібні конференції не тільки в столиці, а й на регіональному рівні. Те, що ви проходите зараз, ми проходили 30 років тому. І ми хочемо поділитися з вами досвідом в юридичній тематиці, розвитку малого та середнього бізнесу, розвитку органів місцевого самоврядування», – зауважив він. Ярослав Лудва також висловив позитивні враження від потужності малого та середнього бізнесу в Україні та наголосив, що по завершенню шньої конференції розпочнеться новий цикл виїзних засідань Вишеградської четвірки.

За словами ж заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Клименко, Вінницький регіон є прикладом того, як повинен розвиватися малий та середній бізнес, особливо агробізнес, який займає великий сектор економіки та експортного потенціалу України. «Основна ідея цієї події – визнати, що малий і середній бізнес в Україні не лише існує, а й є дійсно важливою складовою політичної стабільності. Тому ми повинні його плекати і надавати зі сторони держави усю можливу підтримку», - наголосила Юлія Клименко.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ