На Вінничині 23 квітня відбудеться Великодній ярмарок з продажу продовольчих товарів,сільськогосподарської продукції та товарів святкової тематики

На Вінничині 23 квітня відбудеться Великодній ярмарок з продажу продовольчих товарів,сільськогосподарської продукції та товарів святкової тематики

13.04.16 14:33 0 545
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Валерія Коровія від 6 квітня 2016 року № 208 «Про проведення Великодніх ярмарків» у м. Вінниці в районі ТРЦ «Шок» 23 квітня відбудеться Великодній ярмарок. У ярмарку візьмуть участь сільськогосподарські формування, птахокомбінати, суб'єкти господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства та підприємств споживчої кооперації.

Такі ж ярмарки будуть проведенні в містах, районних центрах та інших населених пунктах, за визначеними графіками роботи. До святкових ярмарків будуть також залучені сільськогосподарські товаровиробники та переробні підприємства. Торгівля відбуватиметься за цінами виробників.

Окрім того, розпорядженням голови ОДА рекомендовано Вінницькій торгово-промисловій палаті провести з 27 по 29 квітня 2016 року в експоцентрі, передсвятковий «Великодній ярмарок». До участі у ньому планується залучити фірмові торгівлі суб'єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів і святкової тематики та організувати виставку-продаж «Купуй Вінницьке».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Декларацію про ...
Наступна новина: На Тернопіллі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ