Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді у партнерстві з ВОБФ «Відкриті двері» організували благодійний захід

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді у партнерстві з ВОБФ «Відкриті двері» організували благодійний захід

13.04.16 14:08 0 635
9 квітня 2016 року року Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом „Відкриті двері” було організовано благодійний захід для дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

ВОБФ «Відкриті двері» знаходиться за адресою м. Луцьк, пр-т Відродження 22в. Просторе приміщення має кілька залів: проведення біблійних уроків, бесід та проповідей, 2 зали для забезпечення харчування дітей, ігрову кімнату та магазин необхідних речей.

20 діток гостинно зустріли у своєму приміщенні працівники благодійного фонду „Відкриті двері”.

Анатолій Шевчук привітав діток та залюбки познайомився з кожним. Працівники благодійного фонду анонсували про свою роботу та детально розповіли чим займається організація. Великобританець Тимофій Слон подбав про змістову наповнюваність благодійного заходу а тому, доручив своїм працівникам організувати справжнє маленьке свято у християнському дусі.

Із запрошеними хлопчиками та дівчатками провели у ігровій формі бесіди з християнської тематики, поспівали пісень та пригостили обідом. До слова, булочки на улюблений хот – дог замовляють у Києві та готують за смачним рецептом. Найбільшої радості у дітлахів викликали солодощі та морозиво.

“Мені дуже сподобалось свято, тому що в мене з'явилися нові друзі, а ще я отримав різноманітні подарунки”, - поділився своїми враженнями від заходу десятирічний Іванко.

На згадку про свято маленькі лучани отримали подарунки, зокрема іграшки, які самі обрали у магазині ВОБФ „Відкриті двері”, а дорослі члени сім'ї – продуктовий набір до Пасхальних свят.

На завершення свята учасники зустрічі дружно взяли участь у фотосесії, демонструючи щире задоволення на своїх обличчях.

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан подякувала за запрошення дітей, якими опікується їхній центр, та висловила надію на подальшу плідну співпрацю у вирішенні проблемних питань сімей, які потребують особливої соціальної допомоги держави.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: у м.Сарни ...
Наступна новина: У Бельгії висунули ...

КОМЕНТАРІ