У Луцькій ЗОШ І-ІІ ступенів №10 - професійний ліцей відбулася загальноміська акція “Алея випускників”

У Луцькій ЗОШ І-ІІ ступенів №10 - професійний ліцей відбулася загальноміська акція “Алея випускників”

13.04.16 15:04 0 546
Cьогодні у комунальному закладі Луцький навчально-виховний комплекс ЗОШ І-ІІ ступенів №10 - професійний ліцей відбулася загальноміська акція “Алея випускників”. Цьогорічні випускники разом із першокласниками посадили алею лип. В акції взяли участь заступники міського голови Андрій Киця та Юрій Моклиця, депутат міської ради Віктор Ящук, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, начальник відділу екології Анатолій Гламазда.

Директор школи Олег Михальчук розповів, що це була ініціатива випускників, а дерева для школярів надав відділ екології міської ради. Він висловив сподівання, що акція стане традиційною не лише у їхній школі, а й інших навчальних закладах міста й України. “Липа - це наше національне дерево, яке не тільки дасть затишок шкільному подвір'ю, а й з його цвіту можна готувати смачний і корисний чай. Тож на молодих деревцях школярі пов'язали жовто-сині стрічечки. Сама акція має символічне значення ­ наступності поколінь. Першокласники, яких одинадцятикласники запросили на посадку дерев, будуть за ними доглядати”, ­ сказав Олег Михальчук.

З початком акції привітали школярів Андрій Киця та Юрій Моклиця. “Це справді дуже хороша справа. Якщо кожен посадить дерево, наше місто буде квітучим. Ви робите конкретну справу, від якої ще й отримуєте задоволення”, - сказав Андрій Киця. Юрій Моклиця у своєму виступі акцентував на тому, що діти закладають у цю алею ще й зерно саморозвитку.

Після невеличкої літературної години, під час якої йшлося про важливість збереження і примноження зелених насаджень міста, усі разом - школярі, педагоги, учні садили дерева.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Проект Генерального плану ...

КОМЕНТАРІ