Волинська область: рятувальники активізували проведення пожежно-профілактичних заходів із населенням

Волинська область: рятувальники активізували проведення пожежно-профілактичних заходів із населенням

13.04.16 13:05 0 601
12 квітня з метою запобігання пожеж в житловому секторі та в екосистемах на території Війницької сільської ради Локачинського району працівники Локачинського районного сектору Управління ДСНС у Волинській області спільно з органами місцевого самоврядування та працівниками лісового господарства району провели масово-роз'яснювальні заходи серед населення.

В ході профілактичного відпрацювання сільської ради особлива увага приділялась оселям, де мешкають одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім'ї та неблагополучні. З громадянами цих категорій проведено бесіди щодо дотримання ними правил пожежної безпеки в побуті, наголошено на суворому дотриманні вимог пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електроприладами.

Рейдова бригада з’ясувала, чи дотримуються мешканці сіл вимог пожежної безпеки в екосистемах та наголосили громадянам на недопущенні випалювання сухої рослинності на полях та поблизу лісів. В ході відпрацювання поновлено інформаційні стенди та куточки на об'єктах, які знаходяться на території сільської ради, а з керівниками та персоналом закладів проведено додаткові протипожежні інструктажі та вручено інформаційні листівки.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ