В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у магазині продовольчих та господарських товарів

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у магазині продовольчих та господарських товарів

13.04.16 15:04 0 624
11 квітня о 22:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яній будівлі магазину «Брусилів Райст», що розташований у с. Морозівка Брусилівського району. Вогнеборцям зателефонували медики, які, проїжджаючи повз, помітили вогонь на даху будівлі. До місця події було направлено чергове відділення рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вони встановили, що вогнем повністю охоплений дах магазину продовольчих та господарських товарів розмірами 10х5 м. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 03:05 та ліквідовано о 05:40. Гасіння займання було значно ускладнене тим, що поблизу місця події не було жодного джерела водопостачання, як природного так і штучного. Тому бойовому розрахунку довелося 6 разів їздити на дозаправку води до найближчого гідранта, що знаходився на відстані до 2 км.

Вогонь знищив покрівлю будівлі, а також частково пошкодив товар. Рятувальники не допустили розповсюдженню вогню по всій площі магазину і врятували від знищення значну частину товару. Загиблих та травмованих не має.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 4 чоловіки особового складу вогнеборців та 1 одиниця техніки.

Наразі причина пожежі встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Луцькій ЗОШ І-ІІ ступенів ...

КОМЕНТАРІ