У Рівненській області проведено тренування готовності особового складу штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій до дій за призначенням

У Рівненській області проведено тренування готовності особового складу штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій до дій за призначенням

13.04.16 08:02 0 542
На виконання плану роботи Головного управління ДСНС України у Рівненській області на 2016 рік та з метою забезпечення готовності особового складу штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій до дій за призначенням 11 квітня в обласному управлінні ДСНС під керівництвом начальника ГУ ДСНС полковника служби цивільного захисту Сергія Крука було організовано оповіщення та збір офіцерів, що входять до його складу.

У співробітників було перевірено знання своїх функційних обов’язків та проведено теоретичне заняття з розбором декількох умовних варіантів та сценаріїв найбільш резонансних надзвичайних ситуацій, від масштабної лісової пожежі на кордоні з Республікою Білорусь, до хімічної аварії на потенційно-небезпечному об’єкті області.

Потому з особовим складом штабу, пройшла практична частина на території полігону аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення у с. Городище з розгортання пересувного пункту управління та пересувного пункту життєзабезпечення.

Дане тренування з розгортання пунктів також відбувалося на виконання листа ДСНС України з вжиття превентивних заходів щодо запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах і забезпечення оперативного реагування на них у пожежонебезпечний період 2016 року. Наочно було перевірено укомплектування майном та обладнанням даних пунктів, готовність спеціальної техніки до виконання завдань за призначенням.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині у лісі під час ...

КОМЕНТАРІ