Музей історії органів прокуратури Рівненської області відвідали майбутні юристи

Музей історії органів прокуратури Рівненської області відвідали майбутні юристи

13.04.16 19:00 0 589
Вже вкотре студенти навчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування відвідують музей історії органів прокуратури Рівненської області.

Цікаву екскурсію для них 12.04.2016, провів голова Ради ветеранів війни та праці прокуратури Рівненської області Олександр Коташевський.

Він розповів студентам про історію виникнення професії прокурора, створення прокуратури на території нашої області, а також про людей, які працювали та працюють в ній, цікаві справи, які довелося розслідувати слідчим на території нашого регіону.

Особливу увагу було приділено співробітникам прокуратури - учасникам Великої Вітчизняної війни, а також тим, хто загинув при виконанні службових обов'язків.

Із музейних вітрин відвідувачі дізналися, що серед прокурорів є й науковці, письменники, спортсмени.

Майбутні юристи ознайомилися з історичними документами про створення прокуратури, нормативно-правовими актами, кодексами різних часів її діяльності, в тому числі довоєнний період, особистими документами прокурорських працівників, їх форменим одягом зразка різних років, знаками відмінності, нагородами за службу, старими фотографіями, предметами криміналістичної техніки й іншими експонатами.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівчанам вже повернули ...

КОМЕНТАРІ