Чернігів: Секретар міської ради та заступники міського голови оприлюднили декларації про доходи за 2015 рік

Чернігів: Секретар міської ради та заступники міського голови оприлюднили декларації про доходи за 2015 рік

13.04.16 08:09 0 562
На виконання п. 1, 2 ст. 12 ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції» та п. 2 р. XIII«Прикінцеві положення» ЗУ «Про запобігання корупції» секретар Чернігівської міської ради та заступники міського голови оприлюднили декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік секретаря міської ради Віктора Бистрова.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік першого заступника міського голови Михайла Шостака.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік заступника міського голови-керуючого справами виконкому Сергія Фесенка.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік заступника міського голови Олександра Ломаки.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік заступника міського голови Валерія Бондарчука.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік заступника міського голови Ольги Хоніч.

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік заступника міського голови Олександра Кириченка.

Крім того, декларації Чернігівського міського голови, його заступників, секретаря Чернігівської міської ради оприлюднені на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради у розділі «Міська рада» – «Виконавчий комітет» – Прізвище, ім'я, по батькові.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 59% лучан схвалюють ...
Наступна новина: Цьогоріч за сприяння служби ...

КОМЕНТАРІ