Чернігів: Обговорення проблем з постачанням гарячої води

Чернігів: Обговорення проблем з постачанням гарячої води

13.04.16 16:06 0 562
Через значну заборгованість населення, підприємств та організацій, затримку компенсації різниці в тарифах, а також борги попередніх років, в Чернігівській області виникла складна ситуація з постачанням гарячої води.

Треба зауважити, що схожа проблема виникла у більшості регіонів країни.

Загалом за спожитий природний газ та електрику теплогенеруючі підприємства Чернігова, Ніжина та Прилук винні близько 70 мільйонів гривень.

Про те, як надалі надаватимуться зазначенні послуги населенню та соціальним установам, говорили 11 березня на тематичній нараді за головування першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича.

— Без повного погашення боргів за спожитий газ НАК «Нафтогаз України» категорично відмовляється надавати послуги з теплопостачання. У результаті ПАТ «Облтеплокомуненерго» не отримало лімітів і, як наслідок, не подає гарячої води до осель мешканців обласного центру та об'єктів соціальної сфери. на рівні НАК «Нафтогаз України» представники Чернігівщини ведуть перемовини. І, можливо, рішення буде знайдено вже ввечері. Однак, ми маємо бути готові до будь-якого варіанту подій, — наголосив Леонід Сахневич.

Особлива увага прикута до обласного онкодиспансеру, геріатричного пансіонату та школи-інтернату. Адже у цих закладах категорично не можна допустити відключення гарячої води та необхідної технологічної пари.

Найскладніша ситуація склалася у місті Ніжині.

Однак, кожне місто та об'єкт в ньому розглядатиметься індивідуально. Тож підбивати підсумки ще зарано.

Варто зазначити і про те, що частина чернігівців таки може бути спокійна за власний комфорт: КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА» надаватиме послуги безперебійно. Наразі підприємство має лише поточну заборгованість.

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виявлено ...
Наступна новина: На Житомирщині стартує ...

КОМЕНТАРІ