На Тернопіллі внаслідок обвалу землі в котловані загинула людина

На Тернопіллі внаслідок обвалу землі в котловані загинула людина

13.04.16 14:34 0 540
11 квітня о 17:22 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що на вул. Поліській, обласного центру, при проведенні земляних робіт людину засипало землею.

На виклик негайно вирушили працівники ДСНС, які спрямували всі сили на засоби на порятунок людського життя. На місці події працювали рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Керував рятувальними роботами перший заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Ігор Павук.

Як було встановлено, потерпілий, мешканець м.Тернопіль, 1956 року народження, працював у котловані, на глибині близько 4 м від поверхні. Внаслідок зсуву ґрунту чоловіка повністю засипало землею та щебенем. Окрім того, через прорив каналізації, крізь товщу землі в траншею ринула вода.

За допомогою підручних засобів (лопат та відер), спеціального обладнання (рятувальних мотузок, пожежних драбин) та екскаватора марки САТ рятувальники близько 1,5 год. проводили роботу щоб відкопати людину, розчищали завали землі та щебеню й вичерпували воду, що стрімко прибувала. На жаль потерпілого, врятувати не вдалось – о 18:56 його тіло, без ознак життя, було піднято на поверхню.

Обставини події встановлюють працівники Національної поліції.

Оперативні фото з місця події на офіційній сторінці Управління в мережі Фейсбук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 23 квітня ...
Наступна новина: Чернігів: Депутати міської ...

КОМЕНТАРІ