На Тернопільщині розроблено першу в Україні регіональну стратегією розвитку малого та середнього підприємництва на 2016-2020 роки

На Тернопільщині розроблено першу в Україні регіональну стратегією розвитку малого та середнього підприємництва на 2016-2020 роки

13.04.16 09:02 0 552
На виконання доручення голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 27 січня 2016 року № 3 “Про розроблення проекту Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в області на 2016-2020 роки” в області розроблено проект відповідного документу.

Надзвичайно важливою перевагою стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Тернопільській області на 2016-2020 роки є те, що основні положення стратегії розробляли виключно представники бізнес-об'єднань, громадськості, науковці області та експерти Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні”.

У стратегії враховано процес децентралізації та передбачено комплекс заходів із забезпечення економічної спроможності об'єднаних територіальних громад області. Проект документу розміщено на сайті облдержадміністрації (в розділі «офіційні документи/проекти розпорядчих документів – http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/2917.htm ). Пропонуємо ознайомитись з проектом Стратегії та надати свої пропозиції і зауваження. Інформацію просимо надсилати в департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації на електронну адресу: ternopil_vrp@ukr.net .

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: 14.04 – у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ