У Львівській області рятувальники провели показове заняття з ліквідації надзвичайної ситуації

У Львівській області рятувальники провели показове заняття з ліквідації надзвичайної ситуації

13.04.16 14:58 0 948
12 квітня 2016 року на території однієї з найбільших українських виробників електроенергії та тепла ГАЛРЕМЕНЕРГО ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», відбулося комплексне показове навчання, щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій із залученням служб цивільного захисту.

За тактичним задумом сталася пожежа в компанії. За допомогою ручних сповіщувачів було включено пожежну сигналізацію в адмінкорпусі, для відпрацювання практичного тренування евакуації працівників з будівлі.

Після чого перейшли до теоретичної частини, де вогнеборці провели з працівниками показове заняття, яке включало в себе: ознайомлення з технічними можливостями пожежного автомобіля та пожежно-технічним обладнанням, а також з вогнегасниками, їхньою будовою та правилами користування первинними засобами пожежогасіння.

Наступним етапом навчань стало практичне відпрацювання гасіння займання. В спеціально облаштованому місці було розведено багаття і всі присутні мали змогу приборкати полум'я за допомогою первинного засобу пожежогасіння. Всіх працівника компанії була проведена екскурсія підрозділом ДПРЧ- 30 м. Львова де вогнеборці розповіли про чергування бойового караулу та ознайомили з спецтехнікою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ