В Закарпатській області у Чопі дітлахи завітали в гості до рятувальників

В Закарпатській області у Чопі дітлахи завітали в гості до рятувальників

13.04.16 16:18 0 604
12 квітня чопські дітлахи поринули у цікавий світ роботи оперативно-рятувальної служби. Вихованці дитячого садка «Казка» м. Чоп завітали на екскурсію до 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Участь у заході, організованому в рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, взяли 80 дошкільнят.

Під час екскурсії діти оглянули пожежний підрозділ від «А» до «Я». Малеча побувала в пункті зв’язку частини, де диспетчери приймають від населення повідомлення про загорання. Навідалися й до гаража, звідки після отримання виклику оперативно виїжджає рятувальна техніка. На подвір’ї частини вихованці дитсадка оглянули пожежний автомобіль і його оснащення. Так, дітлахам продемонстрували пожежні рукави й колонки, апарати на стисненому повітрі, гідравлічні ножиці, а також бойовий одяг вогнеборця. Далі дошкільнята подивилися, як професійні пожежники ліквідовують умовне загорання.

Користуючись нагодою, бійці ДСНС влаштували для малечі невеликий пожежний «лікбез». У доступній формі дітлахам розповіли, як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь все-таки охопив помешкання. Зокрема, всі учасники екскурсії нагадали для себе номер, за яким треба негайно дзвонити у випадку виникнення пожежі, – 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині стартує ...
Наступна новина: Доходи 2015 року вже ...

КОМЕНТАРІ