Як перевірити і дізнатися баланс карти Приватбанка

Як перевірити і дізнатися баланс карти Приватбанка

13.04.16 20:14 0 1361

Для того щоб подивитися поточний залишок на рахунку своєї картки, можна скористатися одним з наведених нижче варіантів.

Спосіб перший - найпростіший:

Свій баланс можна дізнатися через будь-який банкомат. Вставте кредитку, введіть PIN-код, виберіть функцію «Запит залишку» і виберіть рахунок. У рідних банкоматах комісія за цю послугу не береться, а в сторонніх плата може стягуватися. До речі, більше інформації про те, як здійснити різні функції з карточками банків ви можете дізнатися тут: http://kreditsfin.ru/.

Другий спосіб - популярний:

Якщо ви вмієте користуватися комп'ютером та Інтернетом (а швидше за все це так, раз ви читаєте цю інформацію), то перевірити рахунок можна через онлайн-систему Приват 24. Для цього потрібно пройти реєстрацію (потрібно ввести ІПН і мати номер стільникового телефону) на офіційному сайті (http://privatbank.ru/) банку. Увага! Нікому не кажіть свої дані (логін, пароль) для входу в систему Приват24. Пам'ятайте, що інтернет-банкінг є вразливою системою з точки зору людського фактора: люди дають свої паролі зловмисникам або просто забувають їх.

Отже, ви зареєструвалися і підтвердили номер мобільного. Тепер потрібно підключити карту до свого аккаунту: введіть її дані в відповідну форму на сайті. Після цього вам повинен зателефонувати службовець банку і поставити кілька запитань. Як тільки процес ідентифікації закінчиться, ви зможете почати користуватися послугами онлайн-системи.

Дізнатися баланс на рахунку просто: зайдіть в свій аккаунт. Для входу створюються одноразові паролі - вони надсилаються в форматі SMS на ваш телефон. Зайшовши в систему, ви зможете перевірити баланс, оформити віртуальну карту, здійснювати перекази і платежі і переглядати історію операцій. Меню і управління системою Приват24 відрізняються зручністю і простотою, тому складнощів при роботі виникати не повинно.

Спосіб третій - по СМС:

Надішліть SMS на короткий номер 1095 для Росії (10060 для України) з вмістом **** (де **** - це останні 4 цифри номера карти).

Четвертий спосіб - через технічну допомогу:

Зателефонуйте за безкоштовним номером 8-800-200-20-80 для російських клієнтів (3700 - для українців) і довідаєтеся про поточний стан свого залишку на рахунку.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Степан Барна зустрівся з ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ