Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області покращує фінансовий стан територіальних громад Буковини

Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області покращує фінансовий стан територіальних громад Буковини

14.04.16 10:23 0 659
Майже 1,5 мільйона гривень (1456525,83 грн) за три місяці 2016 року надійшло в місцеві бюджети як результат надання адміністративних послуг територіальними сервісними центрами РСЦ МВС в Чернівецькій області.

Це кошти, сплачені громадянами за реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, видачу посвідчень водія та інші послуги, що їх надає сервісна служба МВС.

Фактично, кошти громадян повертаються на їхні потреби, адже податки з адміністративної діяльності територіальних сервісних центрів у Чернівцях, Кіцмані, Глибокій, Новоселиці, Кельменцях сплачуються за місцем прописки юридичної особи та території, яку вона обслуговує.

Водночас, після реформування колишніх «МРЕВ», адміністративна діяльність РСЦ стала відкритою, доступною і дешевшою. Цьому посприла, зокрема, відміна «довідок-рахунків» при укладанні договорів купівлі-продажу транспортних засобів, за які громадянам у минулому доводилось викладати чималі суми «за сприяння у вирішенні питань» різного роду «посередникам».

адміністратори, персоніфіковані службовими бейджиками, надають в приміщеннях сервісних центрів фахові консультації при оформленні документів, і кожен бажаючий може ними скористатись. За перший квартал нинішнього року під контролем фахівців здійснено 7977 операцій по зняттю з обліку, реєстрації, перереєстрації транспортних засобів.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Комфортная жизнь на ...

КОМЕНТАРІ