Міжнародна конференція «Розвиток малого і середнього підприємництва: Вишеградський досвід для української влади та бізнесу» завершила свою роботу (+фото)

Міжнародна конференція «Розвиток малого і середнього підприємництва: Вишеградський досвід для української влади та бізнесу» завершила свою роботу (+фото)

14.04.16 15:26 0 672
У закритті конференції, яка була ініційована угорською стороною, взяв участь голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Протягом дня угорські, чеські, польські та словацькі чиновники обговорювали з українськими колегами та бізнесменами роль держави у розвитку малого та середнього бізнесу, ділились позитивним досвідом у регулюванні та фінансуванні, піднімали питання виходу на ринки та інструменти бізнес-співпраці.

Крім того, учасники заходу ділились досвідом створення умов для успішної роботи підприємництва, зокрема через стартапи. Також закордонні гості радили українському малому та середньому бізнесу, що той сам може зробити для свого розвитку.

У заключному слові державний секретар з політичної безпеки і міжнародного співробітництва Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Іштван Мікола підкреслив, що Вишеградські країни зберігають політичну єдність щодо ратифікації угоди про асоціацію Україна — ЄС і є надійними партнерами України на шляху до Євроінтеграції.

Він щиро подякував організаторам конференції та представникам обласної і міської влади за гарний прийом і висловив впевненість у необхідності подальшої співпраці.

«Нам є чим з вами поділитись і в плані позитивного і в плані негативного досвіду з ведення малого та середнього бізнесу в умовах децентралізації та реформування економіки. Країни Вишеградської четвірки мають бажання надати свою підтримку у втіленні європейських прагнень України. Щиро сподіваємось, що шня зустріч матиме і практичне значення»,- підкреслив Іштван Мікола









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ