Вінничина: представники Вишеградської четвірки відвідали виробництво ТОВ «Барлінек. Інвест» (+фото)

Вінничина: представники Вишеградської четвірки відвідали виробництво ТОВ «Барлінек. Інвест» (+фото)

14.04.16 10:01 0 554
В ході робочої поїздки на Вінниччину, представники Вишеградської четвірки відвідали польсько-українське підприємство по виготовленню паркетної дошки «Барлінек».

Дипломати ознайомились з виробництвом ТОВ «Барлінек Інвест», обговорили проблемні питання малого та середнього бізнесу.

За словами голови облдержадміністрації Валерія Коровія, одним із першочергових завдань місцевої влади - через механізм стимулів залучати інвестиції в область, розвивати внутрішній ринок шляхом підвищення попиту продукції та вирішувати проблеми безробіття.

«Малий та середній бізнес не лише для Вінницької області, а й для країни в цілому має велике значення, ми повинні прагматично рухатись тільки вперед, працювати на економічне зростання потенціалу області, щоб мати доступ до нових сучасних ринків, кредитних ресурсів, вирішувати питання сертифікації та стандартизації продукції. На розвиток малого бізнесу впливає декілька чинників, зокрема, внутрішній ринок та залучення інвестицій. понад 30% людей знаходяться в режимі «сірого» ринку зайнятості. Відтак, в контексті перемовин з представниками Вишеградської четвірки, ми шукаємо партнерів серед країн, які представляють цю групу з метою залучення нових інвестицій до регіону», - наголосив голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

Довідка:

ТОВ «Барлінек Інвест» - завод повного циклу обробки деревини, технологічний процесс якого реалізовано за безвідходною технологією.

Продукція (паркетна дошка, екопелет і екобрикет) експортується до понад 35 країн світу (в тому числі до Великобританії, Франції, Німеччини, країн Скандинавії і т.п.). На виробництві працює 800 фіхівців.

У 2015 році Паркетна дошка Барлінек другий раз поспіль отримала беззаперечну перемогу у Шведському тесті якості дерев'яних підлог, який проводився незалежною скандинавською організацією Testfakta. Профінансовано висадження понад 117 000 саджанців дуба в 6 областях України. «Ліс клієнтів» в Україні, Польщі і Румунії нараховує близько 12 000 000 дерев.

Компанія Barlinek спільно із Tabanda і DesignAlive представляють інтерактивну виставку на міжнародній виставці дизайну MilanDesignWeek 2016 в Італії у квітні. Концепція стенду повністю відрізняється від існуючої концепції виставок, пов'язаних з дизайном.































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ