До вихованців Стрижавського дитячого будину-інтернату «завітала» всеукраїнська акція «Відповідальність починається з мене»

До вихованців Стрижавського дитячого будину-інтернату «завітала» всеукраїнська акція «Відповідальність починається з мене»

14.04.16 13:32 0 537
Для свята не обов'язково повинен бути привід, його можна організувати будь-коли.Головне – мати чудовий настрій та бажання подарувати шматочок щастя. З таким піднесеним настроєм в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» громадською організацією «Платформа розвитку особистості»за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації відбулась поїздка в Стрижавський дитячий будинок-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку.

Для діток була підготовлена програма за різними спрямуваннями: вони були задіяні як в активному, спортивному відпочинку, так і в зосередженому, розвиваючому та спокійному.

З прекрасним настроєм розпочались веселощі та співпраця. Вихованці разом з тренерами виготовили справжнє паперове диво,використовуючи техніку орігамі, а також займались арт-терапією, малювали пальчиками та долоньками.Таким чином,створили для дітей умови для повного і вільного розкриття їх творчих здібностей за допомогою засобів нетрадиційного малювання.

«Дуже важливо не забувати про цих дітей та дарувати їм свою теплоту і любов, вони неодмінно хочуть уваги, для них важливими є емоції, які їм дарують», – пояснює тренер Інеса Волошенюк.

Завершальним етапом поїздки став концерт та передача подарунків вихованцям.

Ми подарували їм зовсім трішки свого тепла, а вони натомість отримали більше, ніж кожен з нас міг уявити!

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ