Вінничина: міжнародна моніторингова місія перевіряла стан реалізації на Крижопільщині Проекту ЄС (+фото)

Вінничина: міжнародна моніторингова місія перевіряла стан реалізації на Крижопільщині Проекту ЄС (+фото)

14.04.16 12:42 0 627
Делегація Спільного Проекту Європейського Союзу та Програм Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» у складі спеціалістів та координаторів з розвитку громад проектів «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» Олени Рудич, Олександра Радіонова, Анастасії Ланіної, Наталії Карпенко відвідала Крижопільський район.

Мета візиту міжнародної моніторингової місії - перевірка стану реалізації проекту в районі.

Зокрема, було перевірено роботу районного ресурсного Центру розвитку територіальних громад, побували в селах району.

У с.Вільшанка, де працює СОК «Вільшанський колосок», гості побували на млині, закупленому в рамках Проекту, та були присутні, коли його вперше запустили. Також перевірили роботу Техніко-Інформаційного Центру кооперативу.

У Городківці члени моніторингової групи відвідали СОК «М'ястківський маєток», який готує всі необхідні документи для реалізації проекту. Насамперед, тут слід вирішити питання підключення об'єкту до енергопостачання.

Супроводжували гостей керівники району – голова районної ради Петро Тамбовцев та заступник голови райдержадміністрації Валентина Круць, а також координатор районного ресурсного Центру розвитку громад Катерина Астапенко. І керівництво району, і члени делегації висловились за доцільність продовження участі громад району у Проекті.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ