До створення лісів Вінниччини активно долучаються профспілкові лідери краю (+фото)

До створення лісів Вінниччини активно долучаються профспілкові лідери краю (+фото)

14.04.16 18:13 0 647
Без перебільшення можна сказати: на заклик обласного управління лісового та мисливського господарства приєднатися до акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» відгукнулося так багато людей, трудових колективів, шкіл, вузів, що виникали труднощі з забезпеченням всіх лісовими ділянками для посадки лісу.

З ініціативи голови обкому профспілки працівників лісового господарства Івана Івацка група профспілкових лідерів області виїхала на посадку лісу в Михайлівське лісництво ДП "Вінницький лісгосп". На лісовій ділянці висаджували культури дуба звичайного.

Директор ДП "Вінницький лісгосп" Віктор Попельнюк щиро подякував профспілковому активу області за моральну підтримку лісівників, надану допомогу. Адже головне – привернути увагу небайдужих людей до проблем довкілля, необхідності створювати ліси для майбутніх поколінь. Як зауважили учасники акції, на наступний рік вони приведутьт з собою на лісову ділянку для посадки нового лісу своїх дітей, внуків, рідню. Бо саме спілкування з живою природою робить нас Людьми. Якщо посадиш сам дерево, взнаєш, скільки років і зусиль потрібно для того, щоб воно виросло, то тоді зовсім по-іншому будеш ставитися до лісу, дерева, живої природи і лісівників.

Голова Федерації профспілок області Микола Колесник підкреслив, що життя й здоров'я людини знаходяться в прямій залежності від живої природи. Тому тут, на посадці лісу, повинні працювати великі й малі. Це – найкращий спосіб виховання.

Лісничий Михайлівського лісництва Василь Орлик запросив присутніх і наступного року взяти участь у благородній справі створення лісів. Хоча створити ліс – це не лише висадити сіянці. Десятки років потрібні, щоб він вижив, набрався сил і захистив людину!

Прес-служба Вінницького ОУЛМГ



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ