В Луцьку депутати ознайомилися з роботою спортивних шкіл

В Луцьку депутати ознайомилися з роботою спортивних шкіл

14.04.16 17:24 0 639
З роботою дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 1 та 2 у рамках дня депутата ознайомилися обранці луцької громади. Участь у заході взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Наталія Бунда, Андрій Авраменко, Юлія Дацюк, Вікторія Побережна, Орися Залевська, Тетяна Янчук, Микола Дендіберін, Микола Собуцький, Тарас Шляхтич, Аркадій Соломатін, Сергій Балицький, Сергій Савчук та Борис Смаль, заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління освіти Олег Гребенюк і голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець.

Голова постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Наталія Бунда, яка була ініціатором проведення сьогоднішнього дня депутата, зазначила, що під час нещодавнього засідання виконкому звітували керівники спортивних шкіл. Виникло багато питань до директора ДЮСШ № 2 Валерія Панчука та звинувачень у його адресу. За її словами, вони хотіли переконатися, чи обгрунтовані усі закиди щодо можливих порушень керівником спортшколи. “Наша мета — об'єктивно розібратися у роботі ДЮСШ та її колективу і якщо є проблеми, то допомогти їх вирішити”, - додала депутат.

Також створена розпорядженням міського голови робоча група, головою якої є заступник міського голови Андрій Киця та до її складу входять голови постійних комісій міської ради, члени виконкому, представники громадськості.

Наталія Бунда зазначила, що Валерій Панчук підготує інформацію про залучення спонсорських коштів, роботу секцій, спортивні результати вихованців і її нададуть членам робочої групи та депутатам.

У свою чергу, секретар міської ради Юлія Вусенко повідомила, що виникали запитання на засіданні виконкому щодо залучення спонсорських коштів. На її думку, необхідно зробити чіткий облік за залученням спонсорських коштів, аби з ними у будь-який момент могли ознайомитися як батьки, так і депутати.

Вона наголосила на необхідності розроблення положення для комунальних закладів щодо залучення спонсорських коштів. На її думку, це зробило б діяльність прозорішою.

Також Юлія Вусенко сказала, що задоволена побаченим у спортшколі. За її словами, Валерій Панчук проявив себе як менеджер, залучив достатньо коштів спонсорів. Вона вважає це позитивом, адже вдається підтримувати приміщення у належному стані.

Загалом депутати залишилися задоволені побаченим та роботою директора Валерія Панчука.

Побували учасники дня депутата і у ДЮСШ № 1, яке розміщене у мікрорайоні Вересневе. У цій спортивній школі культивується чотири види спорту: плавання, волейбол, баскетбол та кульова стрільба. Займається 527 дітей, які займаються у кількох приміщеннях. Працює 28 осіб.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ