Через малюнки закарпатські діти розповіли про пожежну та техногенну безпеку краю

Через малюнки закарпатські діти розповіли про пожежну та техногенну безпеку краю

14.04.16 17:43 0 740
Майже два з половиною місяці тривав конкурс дитячого малюнка та живопису на протипожежну й техногенну тематику серед підростаючого покоління українців. Ініціаторами відповідного заходу стали: Добровільне пожежне товариство України спільно із Державною службою України з надзвичайних ситуацій та редакцією журналу «Пожежна та техногенна безпека».

12 квітня, відбулось засідання оргкомітету під час якого визначено переможців обласного етапу серед дітей та підлітків Закарпатської області. Відверто кажучи, завдання було не з легких, адже до участі у районних та міських, а потім і обласного етапів конкурсу було надіслано понад тисячу робіт, що виконані фарбою, крейдою, фломастерами, олівцями тощо.

Дітлахи намагались відтворити на папері роботу рятувальників чи культуру у поводженні із вогнем або іншими предметами, що містять у собі небезпеку. Малювали й порядок дій при певній надзвичайній ситуації, чи під час пожежі. Декотрі роботи вражали своєю реалістичністю та технікою виконання. Тож, після гарячих дискусій та нелегкого відбору, журі все ж визначило переможців. Ними стали: Андрій ГОШКО (ДНЗ № 39 м. Ужгород) - у техніці живопис та Івета СНІТАР (ЗОШ № 5 м. Хуст) - малюнок у наймолодшій віковій категорії. Катерина ШУЛЬГІНА (ЗОШ с. Тур’ї Ремети, Перечинського району)- живопис та Софія ЄВСТРАТЕНКО (ЗОШ № 5 м. Хуст) – малюнок у середній віковій категорії. А Богдана БУШКО (ЗОШ № 6 ім. Гренджі-Донського м. Ужгород) - живопис та Ріта ВОРЮ (ЗОШ № 3 м. Берегово) - у техніці малюнок були найкращими серед найстаршої вікової категорії.

Вітаємо переможців та бажаємо успіху у Всеукраїнському етапі конкурсу.

У ДСНС України у Закарпатській області

Андрій ГОШКО (ДНЗ № 39 м. Ужгород)

Івета СНІТАР (ЗОШ № 5 м. Хуст)

Катерина ШУЛЬГІНА (ЗОШ с. Тур’ї Ремети, Перечинського району)

Софія ЄВСТРАТЕНКО (ЗОШ № 5 м. Хуст)

Богдана БУШКО (ЗОШ № 6 ім. Гренджі-Донського м. Ужгород)

Ріта ВОРЮ (ЗОШ № 3 м. Берегово)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати ...
Наступна новина: м. Заліщики: внаслідок ...

КОМЕНТАРІ