На Хмельниччині школярі завітали до рятувальників на пізнавальну екскурсію

На Хмельниччині школярі завітали до рятувальників на пізнавальну екскурсію

14.04.16 19:45 0 941
12 квітня до рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з охорони м.Нетішин завітали молодші школярі однієї із шкіл міста.

Розпочалася екскурсія з огляду пожежно-рятувального підрозділу. Діти спостерігали за роботою диспетчера, оглянули пожежно-рятувальне спорядження, що є на озброєнні, а також приміряли каски та бойовий одяг.

Під час екскурсії вогнеборці розповіли юним гостям про резонансні надзвичайні події, характерні для м.Нетішин, а також окреслили способи їх ліквідації. Зокрема, вогнеборці наголосили, що практично усі пожежі трапляються з вини людини – через незнання або недотримання правил пожежної безпеки.

Елементарна необережність може призвести до пожежі у житловому будинку чи іншій будівлі, спричинити масштабні загоряння у лісах та на торфовищах. Відтак рятувальники нагадали школярам основні вимоги пожежної безпеки та розповіли, як діяти у разі виникнення надзвичайної події.

Насамкінець вогнеборці закликали школярів бути обережними з вогнем та наголосили, що двері пожежно-рятувального підрозділу завжди гостинно відкриті для учнівської молоді, яка прагне жити безпечно.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Преимущества услуг ...

КОМЕНТАРІ