На Хмельниччині під час проведення земляних робіт виявлено вибухонебезпечний предмет

На Хмельниччині під час проведення земляних робіт виявлено вибухонебезпечний предмет

14.04.16 09:14 0 917
12 квітня о 14:45 до рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці ним було виявлено підозрілий предмет, схожий на снаряд.

Ледь помітивши підозрілий предмет, власник відразу зателефонував за номером «101». Фахівці Шепетівського районного сектору, які прибули до місця знахідки, ідентифікували предмет як артилерійський снаряд калібром 88 мм.

Цю небезпечну знахідку буде знищено піротехніками Аварійно-рятувального загону спеціального призначення 13 квітня, у спеціально відведеному місці.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре наголошує: під час виявлення підозрілого предмету одразу набирайте номер «101». Категорично забороняється торкатися і пересувати знахідку; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух); здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний впливи, адже практично усі вибухові речовини є отруйними та чутливими до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ