На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду із відвідувачами бібліотеки

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду із відвідувачами бібліотеки

14.04.16 15:26 0 1185
Постійно звучать застереження щодо правил поводження з вогнем. Проте нехтування елементарними правилами пожежної безпеки залишається однією з основних причин виникнення пожеж.

Нерідко причиною пожежі є дитячі пустощі з вогнем. Саме з метою навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, працівниками міського управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області 12 квітня у приміщенні бібліотеки-філії № 14 для учнів 5-х класів Навчально-виховного комплексу № 9 було проведено годину застереження «Легко вогник запалити, та нелегко погасити».

Рятувальники пояснили дітлахам правила пожежної безпеки, правила поводження з електроприладами, газом, вибухонебезпечними предметами та нагадали алгоритм дій у разі виникнення надзвичайної ситуації. Із школярами в ігровій формі повторили номери екстрених служб, що допоможе у разі біди. Ці заходи мають на меті профілактику пожеж, попередження нещасних випадків та уникнення загрози здоров'ю та життю дітей.

Для кращого засвоєння інформації серед присутніх були розповсюджені листівки, в яких викладено основні правила безпеки життєдіяльності для школярів. Під час бесіди діти довели рятувальникам, що основні правила пожежної безпеки та телефон Служби порятунку «101» вони добре знають.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародна конференція ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ